Kauhajoen
Ruokamessut 1.-3.9.2017

MATMÄSSAN I KAUHAJOKI 1-3.9.2017
LIVSKRAFT FRÅN HEMLANDET

Matmässan är ett av Finlands största skräddarsydda evenemang för den inhemska livsmedelsbranschen, och varje år samlar den cirka 150 utställare från olika delar av landet. Den erbjuder företag i branschen en unik möjlighet att presentera nyheter, bredda sin marknad och framför allt göra affärer. Mässan har cirka 13 000 besökare årligen.

På mässan bjuds det på smakprover samt förevisas och säljs inhemska livsmedel och andra tillhörande produkter av hög kvalitet. Förutom god närproducerad mat bjuder mässan på aktuell information och ett urval av tjänster, anordningar och tillbehör för livsmedelsbranschen samt på bruks- och prydnadsföremål för olika ändamål i hemmet.

I år lagas mat på scenen av bland annat Sami Tallberg, guru på vilda örter, och köksmästare Maija Silvennoinen, hängiven anhängare av närproducerad och traditionell mat, tillsammans med köksmästare Raymond Wesander. Konferencier är alltid lika härliga frilansjournalisten Mia Halonen, och bland gästerna återfinns intressanta kända personer.

Välkommen till Matmässan första veckoslutet i september!

Mässan är öppen:
Fre - sö 1.-3.9.2017 kl 10 - 17